Auto placevi u Srbiji - kupovina i registracija automobila


Auto placevi u Srbiji u ponudi imaju polovne automobile uvezene iz inostranstva ali i vozila koja su već bila registrovana kod nas. U prodaji se mogu naći automobili sa snažnijim motorima, koji sadrže bogatu opremu i sa visokom cenom ali i i jeftniji automobilii sanižim cenama. Ovakvi automobili često su bili u vlasništvu firmi i prešli su veliki broj kilometara. U ponudi se mogu naći auti sa benzinskim i dizel motorma, jače ili slabije kubikaže.

Auto placevi u Srbiji se mogu naći u svakom većem gradu u Srbiji a najposećeniji su auto placevi u Beogradu, zatim Šabac, Novi Sad, Čačak, Subotica, Niš, Kragujevac, Kraljevo...

Nakon kupovine automobila na auto placu potrebno je izvršiti prenos vlasništva a potom izvršiti registraciju vozila. Ukoliko kupujete polovan automobil na auto placu savet je da se obrati pažnja na stanje u kojem se vozilo nalazi i bitno je da su papri uredni da ne bi bilo problema prilikom registracije u sup-u. Veliki broj automobila ima vraćanu kilometražu tako da ne treba previše verovati na reč prodavcima o pređenom broju kilometara. Prilikom kupovine najbolje je zahtevati proveru automobila u servisu ili u najmanju ruku povesti nekog ko je dobar poznavalac. Pogledajte više informacija o auto placevima.

Auto placevi Beograd
Auto placevi Novi Sad
Auto placevi Šabac
Auto placevi Čačak
Auto place Subotica
Auto placevi Niš
Search